Verzenden

 

Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden dezelfde dag verzonden met PostNL.

 In de regel heb je de bestelling de volgende dag in huis. Voor bestellingen geplaatst in het weekend (vanaf vrijdagmiddag 15:00) is maandag het eerstvolgende aanlevermoment bij PostNL, deze worden in de regel op dinsdag bezorgd. Onze ervaring met PostNL is dat 99% van de pakketten de volgende dag wordt aangeboden (binnen Nederland). 

 

Een bestelling binnen Nederland boven de € 50,- wordt gratis verzonden. 

Voor bestellingen onder de € 50,- wordt voor brievenbuspost € 3,95 en voor pakketpost € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht.

 

Een bestelling naar België boven de € 100,- wordt gratis verzonden. 

Voor bestellingen onder de € 100,- zijn de verzendkosten voor brievenbuspost tot 250 gram € 6,95, boven de 250 gram en voor pakketpost € 8,95.

 

Direct laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt (NL en BE)
Het is ook mogelijk uw bestelling direct te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Kies bij stap 2 van het bestelproces voor 'Afhalen bij een PostNL locatie en wanneer u daar uw postcode en huisnummer invoert worden de dichtstbijzijnde PostNL locaties automatisch geselecteerd en kunt u de gewenste locatie kiezen. Let op: neem een legitimatiebewijs mee naar de afhaallocatie. De bewaartermijn van een pakket op een PostNL-afhaalpunt is maximaal 7 dagen

 

Bezorging PostNL aan huis
Indien u niet aanwezig bent wanneer PostNL uw pakketje bezorgt dan wordt het pakket bij de buren afgegeven. U ontvangt een briefje in de bus waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Dan kunt u dit aangeven door tijdens het bestelproces bij opmerkingen 'alléén huisadres' te vermelden. Wanneer afgeven bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet heeft dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft dan gaat het pakketje naar een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. U krijgt een briefje in de bus waarop staat welk PostNL punt dit is. U kunt uw pakket dan binnen 7 dagen op het PostNL punt afhalen.